Ψηφιακές λύσεις για την ρύθμιση της οφειλής σας από την doValue

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ψηφιακές λύσεις για την ρύθμιση της οφειλής σας από την doValue
Όλοι έχουμε λίγο ως πολύ το άγχος της τακτοποίησης των πληρωμών μας. Με τους λογαριασμούς να τρέχουν, χρειαζόμαστε λύσεις που να επιτρέπουν την άμεση διευθέτηση των ζητημάτων που μας απασχολούν, ώστε να προχωράει η καθημερινότητα χωρίς περιττά άγχη. Τη λύση φέρνει η doValue.

Όλοι έχουμε λίγο ως πολύ το άγχος της τακτοποίησης των πληρωμών μας. Με τους λογαριασμούς να τρέχουν, χρειαζόμαστε λύσεις που να επιτρέπουν την άμεση διευθέτηση των ζητημάτων που μας απασχολούν, ώστε να προχωράει η καθημερινότητα χωρίς περιττά άγχη.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα φέρνει η doValue, η οποία διαθέτει καινοτόμα εργαλεία που διευκολύνουν τη ζωή των οφειλετών και, μάλιστα, χωρίς αυτοί να πρέπει να μπουν σε ταλαιπωρίες, παρά να επισκεφτούν ένα σύγχρονο και ιδιαίτερα φιλικό ψηφιακό περιβάλλον.

Το www.dovaluegreece.gr ουσιαστικά λύνει τον προβληματισμό των οφειλετών, καθώς δίνει πρόσβαση σε απαντήσεις για κάθε θέμα που τους απασχολεί σχετικά με την οφειλή τους. Και προσωπικά να το σκεφτούμε, οι δυνατότητες ρύθμισης, για παράδειγμα, αποτελούν ένα ζήτημα που πολλάκις έχουμε ψάξει. Κανείς δε θέλει να ταλαιπωρείται για την οφειλή του και η doValue μάς επιτρέπει να τη ρυθμίσουμε άμεσα, γρήγορα, χωρίς να μπούμε σε χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι σημαντικότερες υπηρεσίες που μας προσφέρει και που θα κάνουν ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητά μας είναι:

Κάνουμε ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος ρύθμισης e-Ρύθμιση Οφειλής

Με τις έγνοιες και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, κανείς δε θέλει να «τρέχει» για να καταφέρει να ρυθμίσει τις οφειλές του. Αντ’ αυτού, προτιμά απλά να μπορεί με γρήγορες κινήσεις και απ’ όπου βρίσκεται να έχει απόλυτο έλεγχο για τα πάντα, και η υπηρεσία e-Ρύθμιση Οφειλής κάνει ακριβώς αυτό. Μέσω ενός ειδικού ψηφιακού εργαλείου καταχώρησης αιτημάτων που εύκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, καθοδηγούμαστε βήμα-βήμα για τη συμπλήρωση της αίτησης, έτσι ώστε να μην αγχωνόμαστε και αναρωτιόμαστε αν αυτό που κάνουμε έχει γίνει σωστά. Με την ολοκλήρωση, λαμβάνουμε μοναδικό αριθμό καταχώρησης, τον οποίο έπειτα χρησιμοποιούμε ως αριθμό αναφοράς μέσω του ψηφιακού εργαλείου ή του τηλεφωνικού κέντρου, για να μάθουμε πληροφορίες για το στάδιο εξέλιξης της επεξεργασίας του.

Κάνουμε ηλεκτρονική πληρωμή e-Payment*

Το e-Payment της doValue μάς βοηθάει να τακτοποιούμε τις υποχρεώσεις μας και να πληρώνουμε άμεσα οφειλές στο σημείο ακριβώς που βρισκόμαστε. Δηλώνοντας απλά το e-mail μας για να αποσταλούν τα απαραίτητα στοιχεία για την πληρωμή, χρησιμοποιούμε τη χρεωστική μας κάρτα (debit) για να πληρώσουμε οφειλή έως 2.000€. Εάν το ποσό της πληρωμής είναι πάνω από 2.000€ ανά συναλλαγή, η ηλεκτρονική πληρωμή χωρίζεται σε περισσότερες μερικές πληρωμές. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αποστολή του e-mail για να πραγματοποιήσουμε την πληρωμή. Όλα αυτά, χωρίς καμία προμήθεια.

Κάνουμε ηλεκτρονική υπογραφή σύμβασης ρύθμισης e-Signature*

Το e-Signature προσφέρει τη δυνατότητα να υπογράφουμε ηλεκτρονικά τη σύμβαση ρύθμισης της οφειλής, για να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά σε χρόνο dt. Ανάλογα με την οφειλή, υπογράφουμε ηλεκτρονικά ή μέσω διαδικασίας τηλεδιάσκεψης. Πριν υπογράψουμε, μπορούμε να διαβάσουμε αναλυτικά τους όρους στη σύμβαση ρύθμισης, ενώ, για να ολοκληρωθεί η υπογραφή, αποστέλλεται κωδικός μίας χρήσης (OTP) στο κινητό που έχουμε δηλώσει στην doValue για επιπλέον ασφάλεια. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, λαμβάνουμε ηλεκτρονικό της αντίγραφο στο ίδιο email. Έτσι, δεν έχουμε μετακινηθεί ούτε στο ελάχιστο και έχουμε πραγματοποιήσει τη διαδικασία ακριβώς τη στιγμή που μας βολεύει στο μέγιστο. Συν ότι, ακριβώς επειδή δε χρειάζεται εκτύπωση της σύμβασης άρα και επιπλέον κατανάλωση χαρτιού, συμβάλλουμε στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Κάνουμε επικαιροποίηση στοιχείων e-KYC «Γνώρισε τον πελάτη σου»

Όταν έρχεται η ώρα της επικαιροποίησης των στοιχείων μας -ταυτότητα, εισόδημα και φορολογικά στοιχεία, μόνιμη κατοικία, τηλέφωνο, επάγγελμα-, δεν υπάρχει κανένας λόγος κούρασης, αφού και αυτή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με την επικαιροποίηση στοιχείων e-KYC ανάλογα με το χαρτοφυλάκιο στο οποίο υπαγόμαστε. Μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους: 1) Ηλεκτρονικά μέσω τηλεδιάσκεψης για τους οφειλέτες του χαρτοφυλακίου Frontier Issuer Designated Activity Company. 2) Ραντεβού με εκπρόσωπο στα σημεία εξυπηρέτηση της doValue Greece για τους οφειλέτες του χαρτοφυλακίου Frontier Issuer Designated Activity Company. 3)Ραντεβού σε όποιο κατάστημα του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank ΑΕ σας εξυπηρετεί. Από το παραπάνω εξαιρούνται οι οφειλέτες του χαρτοφυλακίου Frontier Issuer Designated Activity Company.

Σύμφωνα με το οικείο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, η doValue Greece, υπό την ιδιότητά της ως Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, η οποία εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, υποχρεούται να τηρεί στα συστήματά της πλήρη, ορθά και επικαιροποιημένα στοιχεία πιστοποίησης της ταυτότητας των οφειλετών, καθώς και έγγραφα - δικαιολογητικά που επαληθεύουν τα ως άνω στοιχεία ταυτοποίησης.
Η επαλήθευση και η επικαιροποίηση των στοιχείων ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι κανονιστική υποχρέωση που απορρέει από την κείμενη νομοθεσία καθώς και τη μεταξύ των δύο μερών σχέση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider